Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Φου Μπου V1

Και ενα ωραιο απογευμα που λετε ημουν στο Φουμπου εκει που ολα ειναι τελεια , ολοι οι ανθρωποι περνανε γαματα , ολες ειναι γαμιολες και οι αντρες φυσικα ειναι γαμικουλες.

Τελοσπαντων ξαφνικα "πεφτω" σε διαφορα ενδιαφερον περιστατικα που θελω να τα μοιραστω μαζι σας.

Ξεκινωντας εδω βλεπουμε εναν "κλαρινογαμπρο να κραταει ενα αδειο ποτηρι απο κρασι. Κλασσικα πραγματα μουσακι , μαλλι μακρι στην πενα , πουκαμισακι, ποζα για την φωτο  και δεν συμαζευετε :



"Ωχ! Τελειωσε το κρασι! Χρειαζομαι αλλο - αλλα κατσε να βγαλω μια γαματη φωτογραφια για το φουμπου μπρωτα! "

Εστω αλλα τα σχολια ειναι τραγικα.... Δεν θα σταθω σε ολα τα σχολια γιατι καταντανε χλιμιτζουρικα αλλα θα σταθω εδω:


"Πινω και μέσω ιντερνετ... Ειμαι E-ποτης."  

ΟΚ θελει ρεφιλ που το εχει γραψει σωστα το αναγνωριζω αυτο γιατι πολλοι ειναι ανορθογραφοι ακομα και στα Αγγλικα. Ειναι Ε- ποτης. Εδω εχουμε 2 περιπτωσεις...

1 ) Ε-ποτης δηλαδη ηλεκτρονικος ποτης ( ?? )
2) Ε-ποτης λογοπαιγνιο απο την λεξη ιπποτης.
3) Ειναι απλος καγκουρας.

Ομως παρατηρησα το εξης edit στο ποστ του.


 3 ΦΟΡΕΣ! 3 ΦΟΡΕΣ πηγε να γραψει μια προταση η οποια περιεχει μερικες λεξεις! ΕΛΕΟΣ. Μαλλον ειναι σκετο ποτης αρα καταληγουμε στη επιλογη (3) απλος καγκουρας....


Τελοσπαντων εχω ακομα χολη να δωσω οποτε προχωραμε σε αλλη μια φωτογραφια....




Εδω βλεπουμε μια κοπελα προφανως barwoman η οποια φοραει μπλουζα Jack Daniels και βαζει σε ενα ποτηρι Gordons. ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ??? Αν θες να κανεις την μοστρα σου βαλε οντως Jack Daniels σε ενα ποτηρι !!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ GORDONS?? Ασχετο αλλα θανατος πια σε αυτα τα μπλουζακια μου εχουν σπασει τα αρχιδια. Την επομενη φορα θα βγω στο δρομο με μπλουζα vodafone και ας μην δουλευω για την vodafone μονο και μονο για να κανω μοδα!

Απο κατω εχουμε 30 + 1 Like.... Ειμαστε σοβαροι??? 31 Like για μια κοπελα που βαζει Gordons σε ενα ποτηρι?? Ειναι και σαν αναποδο γαμωτο αν δειτε την μουρη της! Αν εκλανε ή αν εβγαζε φωτογραφια την ωρα που εχεζε ποσα like θα επαιρνε????! 50 εκατομυρια???




1 σχόλιο:

  1. νομίζω ότι καλά....κράζε ανοιχτά και θα σε έχω στα bookmarks του υπολογιστή μου για να σε παρακολουθώ και στο μέλλον!!!
    Μόνο να προσέξεις το "σε διαφορα ενδιαφερον περιστατικα"....το οποίο είναι "μερικά ενδιαφέροντα* περιστατικά", γιατί βγάζει μάτι ρε άνθρωπε!!
    Άντε πρώτο σχόλιο και καλή αρχή!!

    υγ: βγάλε τη λεκτική επαλήθευση γιατί είναι μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή